sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kaljamallasleipä II

Ainekset (leipä 750g):


300 ml vettä
2 rkl rypsiöljyä
1,5 tl suolaa
1,5 rkl siirappia
400 g puolikarkeita vehnäjauhoja
125 g kaljamallasta
1 rkl rouhittuja pellavansiemeniä 
50 g kuorittuja auringonkukan siemeniä
1,5 tl kuivahiivaa

Valmistus:
Ainekset leipäkoneen kulhoon ohjeen järjestyksessä.
Perusleivän tai täysjyväleivän ohjelma käyntiin.

Käytän 24h Valo pellavasiemenrouhetta sekä leipiin että smoothieihin. Tulee sellainen terveysvaikutelma...

1 kommentti:

  1. Hei. Löysin blogisi etsiessäni leipäkonereseptejä. Sinullahan näitä onkin vaikka ja kuinka. Innostuin ensiksi kokeilemaan tätä. Ihan mielettömän hyvää!! Nyt kahdesti tehnyt ja menee kuin kuumille kiville. Pitääkin hyödyntää lisää näitä julkaisujasi. Kiitos kovasti!!

    VastaaPoista