torstai 10. marraskuuta 2016

Lokakuun juustorouheleipä

Lokakuu tuli ja meni. Tätä leipää tuli tehtyä lokakuussa useamman kerrankin. Tänään marraskuun lumisena torstaina lämmin leipä maistuu ja keittiön täyttää tuoreen leivän juuston tuoksu!

Ainekset (leipä 750g):
200 ml vettä
100 g porkkanaa raastettuna
2 rkl rypsiöljyä
1,5 tl suolaa
1,5 tl sokeria
450 g puolikarkeita vehnäjauhoja
75 g 4-viljan hiutaleita
50 g juustoraastetta (emmental tai vastaavaa)
(0,5 tl paprikajauhetta)
2 tl kuivahiivaa

Valmistus:
Ainekset leipäkoneen kulhoon ohjeen järjestyksessä.
Perusleivän ohjelma käyntiin.


1 kommentti:

  1. Tulipa tehtyä tämä! Taas niin herkullista kun vain voi olla..
    Kaupan leivät jäävät kakkoseksi ihan kympillä..

    t.jani

    VastaaPoista