Mustikkasarvien ohjeella tekaisin kasan pikkumunkkeja. Äitini sanoi aina, että mitä löysemmästä pullataikinasta pystyy munkit leipomaan, sitä parempia niistä tulee. Ja hän paistoi kyllä maailman parhaimmat munkkirinkilät! ❤️Mielestäni sarvien taikina sopi juuri täydellisesti myös munkkeihin. Wau, nämä on hyviä sanoi perhe eli samalla reseptillä hoituu nämäkin. Ja pikkumunkit helpottavat äkillistä makean nälkää... 🤩
Ainekset koneeseen ja "Taikina"-ohjelma käyntiin. Ohjelman päätyttyä pyöräytä pikkupullat, vähän lihapullia suuremmat. Nostata hyvin, noin 30 min. Kuumenna munkkirasva kattilassa. Paista pikkumunkit kauniin ruskeiksi, varo polttamasta, sokeroi ja nauti!
Ainekset:
300 ml vettä1 kananmuna
2 rkl sokeria
2 tl suolaa
100 g voita nokareina
525 g puolikarkeita vehnäjauhoja
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti