YLEISOHJE HILLOLLE ("Hillo"-ohjelma)
XX g marjoja / hedelmiä pilkottuina, noin 400...600g
puolet XX g määrästä hillosokeria
2 teelusikallista vaniljasokeria
(50ml vettä)
Hillottavaa ja sokeria kannattaa laittaa kulhoon max 2/3 leipäkoneen kulhon tilavuudesta, muuten hillo saattaa kiehua yli.
2 teelusikallista vaniljasokeria
(50ml vettä)
Hillottavaa ja sokeria kannattaa laittaa kulhoon max 2/3 leipäkoneen kulhon tilavuudesta, muuten hillo saattaa kiehua yli.
Leipäkoneen kulhoon ensin marjat / hedelmät ja sitten päälle sokerit.
"Hillo"-ohjelma käyntiin.
Varo polttamasta itseäsi ! Kone ja hillo ovat todella kuumia hilloamisen jälkeen!
Jos kulhoon jää runsaasti kokonaisia marjoja tai hedelmien paloja, niin ne voi soseuttaa sauvasekoittimella ennen hillon purkittamista. Hilloa säilytetään jääkaapissa taii kellarissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti