Näistä aineksista siis syntyy ensimmäinen "Hilloa leipäkoneella"-kokeilu... No, puolentoista tunnin kuluttua olen viisaampi!
300 g punaherukoita
100 g omenaa lohkoina/paloina
50 ml vettä
200 g hillosokeria
1 tl vaniljasokeria
Ainekset leipäkoneen kulhoon ohjeen järjestyksessä.
"Hillo"-ohjelma käyntiin.
Jännityneenä odotin hillon valmistumista välillä kulhoon kurkistaen. Keitos tuoksui ainakin makealta. Kun leipäkone piippasi "Hillo valmista!", niin hillopurkki oli jo valmiina lämmitettynä odottamassa. Hillo purkkiin ja tietysti sitä jäi vähän ylikin laaduntarkkailulle. Herkullista (ja makeaa)! Hilloa tuli tällä reseptilla noin 4 dl eli passeli jääkaappiannos.
Kaurapuuro kiittää aamulla...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti